Cum sa faci gratar: Ordinea cărnii la grătar

Oridinea preparatelor din carne la gratar este dictata de tipul carnii pe care-l avem de prajit:

1. Dupa ce carbunii isi ating starea de incandescenta, iar jarul se infatiseaza stralucitor, in lumina sa se afla insirati MICII sau MITITEII. Prin flacara care imbratiseaza cu tandrete gratarul, acesti artisti se imbraca in nuante aurii la exterior, pastrandu-si suculenta la adapost in inimile lor.

2. Pe treapta a doua a acestui podium gustativ regasim carne de porc sau vita, fie ca este vorba de ceafa mareata, coaste aventuroase sau antricot rafinat.

3. Randul urmator ii apartine curajosului pui, carne aripata a timpului mai scurt de preparare.

3. Finalul epic al acestei povesti de arome il aduc in prim-plan carnatii – fie ei din porc, vita, oaie sau amestec. Acesti jongleri ai gratarului asteapta in culise, cerandu-si printr-o soapta de caldura sa-si dezvaluie aromele la o temperatura blanda.

#gratar #carnelagratar

Distribuie aceasta pagina:

Postari asemanatoare: