Pranz Rapid: Carnati Semiafumati la Gratar in apartament fara fum

Carnati Semiafumati la Gratar in apartament fara fum

Carnatii i-am cumparat de la unul dintre magazinele Diana de la noi din oras.

Am cumparat 5 carnati semiafumati pe care-am platit vreo 10 lei, gratarul era pregatit, l-am pus sa functioneze prin acest wattmetru ca sa va arat consumul si durata, vedeti acolo ca plecam de la ora 1 si 25 si 1.1 kilowati. Va arat imediat cat curent electric a consumat.

L-am pornit, am selectat programul pentru carnati si m-am apucat sa ii intep cu o scobitoare ca sa iasa grasimea din ei in timp ce se prajesc.

Am pus si tavita pentru grasime sub el, dupa 4 minute, cat a durat preincalzirea, am pus carnatii pe plita incinsa. Ileana s-a apucat sa spele niste salata creata, a scos niste leurda proaspata de la borcan si a tocat-o marunt, a mai taiat si niste ceapa verde si binenteles salata.

Gratarul aproape a terminat de prajit carnatii, vedeti si voi ca nu scoate pic de fum, pentru noi e foarte potrivit pentru ca stam la apartament. A terminat si Ileana salata si gata, asa carnaciorii nostri prajiti. A durat cam 20 de minute totul, a consumat 0.3 kilowati, un pic mai mult decat la ceafa de porc unde a consumat doar 0.2. Vedeti si voi ca s-au prajit perfect, de maine incep sa va prezint si alte chestii faine la gratarul acesta pentru ca incep programul la sala de sport si schimbam un pic meniul.

Distribuie aceasta pagina: