🥩 Ceafa de Porc la gratarul Tefal Optigrill+
🥩 Ceafa de Porc la gratarul Tefal Optigrill+
Ceafa de porc la gratar in apartament fara fum. Am masurat si consumul de energie electrica cu ajutorul acestui wattmetru.
Ceafa am cumparat-o de la magazinul de langa noi, am platit pentru ea 21 de lei, caserola cantarea 600 de grame. Intr-un clip viitor o sa va arat si cum iese pieptul de porc dar azi ne ocupam de ceafa. Asa arata...
Azi nu avem nevoie de tava de copt. Am pus tava pentru gratar si inainte sa condimentez carnea am pus acest wattmetru in priza ca sa masor cantitatea de energie pe care o vom folosi pentru a praji 600 de grame de ceafa de porc si vreau sa va arat si cat dureaza si cat de simplu este de folosit acest gratar.
Acesta nu este un clip sponzorizat de nimeni.
L-am pornit de la buton, selectam carne de porc si il pornim. Gratarul ajusteaza automat temperatura si timpul de gatire in functie de grosimea carnii cu ajutorul unui senzor care e aplasat aici. Cat timp dureaza preincalzirea am zis sa pregatesc carnea.
Am pus sare si piper, mie imi mai place si boiaua de ardei dulce si am mai pus niste oregano si putin ulei de masline.
Gata... ne-a anuntat ca putem pune carnea...
A consumat 0.1 kilowati, au trecut cam 8 minute de cand ne-am apucat. Ledul asta se coloreaza in functie de cat de prajita e carnea. Ce vedeti voi aici nu e fum, este abur de la carne iar aici in tava se strange grasimea.
Intre timp Ileana s-a apucat sa faca o salata cu salata verde din gradina, a mai tocat un pic de marar si patrunjel, niste ceapa verde, o jumatate de castravete fabio, cateva rosii cherry si cateva frunze de leurda pe care le-am cules din padure weekendul trecut.
... si gata ceafa la gratar arata asa, poate n-am eu cea mai buna lumina aici, asa arata in farfurie, aici avem wattmetrul, pentru friptura asta am consumat 0.2 kilowatii si friptura a fost gata in 16 minute.