Un fel de papanași fierți cu nucă #prajituri

Stiu ca par a fi galusti dar de fapt avem o prajitura care se fierbe in apa clocotita.

E genul ala de prajitura care e asa de buna ca nu te poti opri din mancat.


Am decojit doua oua intr-un bol, am pus putina sare, am batut bine bine, am adaugat doua linguri de zahar, gasiti cantitatile in descrierea acestui clip,
Ileana a mai pus niste coaja de lamaie, esenta de vanilie, 3 linguri de gris si 3 linguri de faina.
Am folosit aceasta caserola cu branza grasa de vaci care avea 560 de grame, am amestecat pana am obtinut aceasta consistenta sii...
Separat, intr-un blender am facut praf niste biscuiti pe care i-am amestecat cu niste miez de nuca.
Intr-o tigaie am pus vreo 50 de grame de unt, am pus amestecul de biscuiti si nuca peste, niste zahar vanilat si le-am amestecat la foc mic pana a intrat untul in biscuiti.


Acum urmeaza partea interesanta, compozitia cu branza a facut-o Ileana gogoloaie si le-a pus la fiert in apa clocotita. O sa stiti ca sunt fierte in momentul in care se ridica la suprafata.


Le tavaliti prin biscuitii cu nuca si va garantez ca o sa va placa maxim.


Cantitati:
2 oua
un praf de sare
2 linguri de zahar
coaja rasa de lamaie
esenta de vanilie
3 linguri de gris
3 linguri de faina
560 de grame de branza grasa de vaci


Mai aveti nevoie de vreo 50 de grame de unt, cativa biscuiti, samburi de nuci si un plic de zahar vanilat.

Distribuie aceasta pagina:

Postari asemanatoare: