Sandwich cu TON
Îmi plac maxim sandwich-urile cu Ton 🐟 și le pregătesc ori de câte ori am câte o conservă de ton prin casă. Eu le-am descoperit târziu, dar sandwich-urile cu ton sunt populare încă din anii ‘50 în Statele Unite de când tonul conservat în ulei a devenit larg disponibil și accesibil.
Azi mi s-a făcut poftă l-am întrebat și pe David dacă vrea și mi-a zis din start ca da. Am preparat o maioneză “la minut”, o prefer pe cea pe care mi-o fac singur în detrimentul celei cumpărate, am avut două conserve de ton în ulei de măsline și ce se mai vede în poze: ceapă, cașcaval, castraveți în oțet și câteva măsline. Nimic special dar combinația e superbă!
Mai puteți folosi avocado 🥑, felii de roșii 🍅, salată verde 🥬 , ardei gras 🫑 dacă vă place… fiecare cu ce are și ce îi place.
Am găsit o chestie cum ca în Franța, sandwich-ul cu ton 🍣 este adesea servit cu bagheta de pâine 🥖 și poate include unt și ouă 🥚 tari fierte. N-am încercat dar data viitoare când mai fac pregătesc și așa ceva.
Am și filmat și o să postez un reel cat de repede pot. Numai bine și vă mulțumesc frumos pentru atenția acordată! 🥰