Cu niște ton 🐟 la conservă am obținut asta …
Sandwich cu ton
Le-am facut cu maioneza de casa. Am pus 1 ou intreg, o lingurita de mustar, sare, zeama de lamaie si ulei pana la 250 de ml. Am mixat cu blenderul si intr-un minut am obtinut maioneza.
Pe o farfurie am pregatit ceapa taiata Julien, castravetii in otet, niste masline si cascaval taiat felii.
Intr-un castron am pus tonul din doua conserve, am pus oregano maruntit peste si am adaugat cam o treime din maioneza pe care am facut-o mai inainte, am amestecat dupa care am taiat o bagheta pe jumatate, am pus feliile de cascaval si le-am bagat la cuptor atat cat sa se topeasca un pic cascavalul si sa intre in paine.
Am adaugat pasta cu ton si maioneza, dupa care am pus ceapa, castravetii taiati felii si cateva masline.
Astea sunt sandwichurile mele cu ton de azi, in zilele urmatoare vrea sa incerc si varianta frantuzeasca a sandwichului cu ton.