💪 Cum reusesc sa slabesc?? Sala cu Lucian + alimentatie sanatoasa - Cumparaturi la Carrefour

In 37 de zile am reusit sa scap de 6.1 kilograme‼ In primul episod din aceasta serie, acum 37 de zile, aveam 93.8 kilograme si acum am ajuns la 87.8 kilograme. Am reusit asta cu ajutorul lui Lucian Sasaranu, antrenor personal la Gym Star, care pe langa antrenamente mi-a oferit si sfaturi pretioase care tin de alimentatie.

In episodul de azi am fost sa facem si niste cumparaturi la hipermarket Carrefour din Ramnicu Valcea pentru a va arata si voua ceea ce mananc in aceasta perioada. M-am concentrat foarte mult pe o alimentatie sanatoasa care sa completeze eforturile depuse in sala de forta.

Dupa cum puteti observa si in clip, alimentatia mea consta in mancare foarte putin procesata: conserve de ton fara ulei, conserve de legume, piept de pui, piept de curcan, salata, legume proaspete si fructe proaspete.

Ce nu mananc?
In primul rand am renuntat la paine!! Nu mananc dulciuri, ciocolata, napolitane, chipsuri, fast food si nu beau nici un fel de suc! Am incercat sa mananc preparate fara grasimi, fara prajeli in ulei si fara zahar.

Pentru antrenamente personalizate cu Lucian:
Facebook: https://www.facebook.com/LucianSasaranu
Telefon si WhatsApp: 0752.850.425

Pagina noastra web: https://catalinbraicau.ro/

#salafitness #gym #slabire #despreslabit #slabiresanatoasa #antrenamente #fitness

Distribuie aceasta pagina:

Postari asemanatoare: