Păstrăv la tavă cu usturoi și roșii cherry #mancarebuna

Păstrăv la tavă cu usturoi și roșii cherry #mancarebuna

E pastrav BIO in tava de la grill. Este Pastrav din Calimani, este aproape dublu la pret fata de pastravul normal dar mi s-a parut mult mai dulce si mai gustos si l-am preparat extrem de simplu.
L-am spalat si l-am curatat, inclusiv de capete, l-am dat cu sare si piper, am pus un pic de sare si in interior si niste lamaie.

In tava de la grill am pus un pic de ulei de masline, am asezat pestii unul langa altul, am taiat niste usturoi, niste rosii cherry, le-am pus printre pesti, sa puneti mai multe daca aveti pentru ca ies extraordinar de bune,

Ileana a mai pus putin ulei de masline, oregano si aceasta crema balsamica cu trufe, daca nu aveti, nu puneti,
eu prefer oricum sa imi fac separat intr-un castronel niste usturoi de la tara, cu apa si cu sare.

Ileana a pregatit si niste mamaliga si rezultatul a fost o cina perfecta si foarte sanatoasa.

Carnea de la pastrav a fost practic fiarta si dupa un pic coapta, rosiile cherry au iesit extraordinar la gust iar mamaliguta si usturoiul sunt tot ce mai trebuia pentru acest pastrav curcubeu.

Distribuie aceasta pagina:

Postari asemanatoare: