📖 o carte cu multe informații interesante: "Eco, Bio si Organic" de Alexander von Schönburg

O carte cu multe informații interesante: "Eco, Bio si Organic" de Alexander von Schönburg

Recunosc ca n-am mai deschis o carte de mult timp dar cand am ajuns la Alexandria mi-a atras atentia acesta: Eco, Bio si Organic din colectia Baroque Books.
Nu as fi facut acest clip daca nu mi-ar fi placut foarte mult cartea.
Este structurata in 10 capitole, fiecare plin cu infomartii despre stilul de viata al omului modern care afecteaza mediul inconjurator prin actiunile sale.
De exemplu din capitolul dedicat "mancarii" am aflat ca pentru a obtine 1 kilogram de avocado se folosesc 2000 de litri de apa...
sau...
Din capitolul "La volan" am inteles ca in viitorul foarte apropiat vom incepe sa nu ne mai cumparam propriile masini pentru ca nu va mai fi rentabil, vom cumpara, in schimb, timp de utilizare al acestora, exact cum facem acum cu trotinetele de la Bolt sau Uber.
Dai comanda prin aplicatie si iti vine la poarta o masina autonoma pe care o folosesti pentru ati satisface nevoile de transport dupa care o inchirieaza altcineva.
Am mai aflat si amanunte despre viata si tragedia familiei inventatorului plasticului care desi a dus o viata plina de bogatii, a sfarsit intr-un sanatoriu care mai tarziu a devenit foarte cunoscut datorita pacientei Marilyn Monroe.

Am aflat multe lucruri faine dintr-o carte care m-a costat 35 de lei.

Nu uitati de like si abonare pentru mai multe clipuri de acest fel. Multumim!

Distribuie aceasta pagina: