Micul dejun la țară în prima zi din an: cârnați tradiționali, mușchi afumat, slănină și ouă bătute
Micul dejun la țară în prima zi din an: cârnați tradiționali, mușchi afumat, slănină afumata și ouă bătute de la gainile din batatura.
E prima zi din an, e dimineata. Primul pas: ne ducem la beci, umblam la putina cu muraturi, alegem aceasta varza.
Pasul 2: ne ducem la camara, luam niste carnati de casa, niste slanina si niste muschiulet afumat. Asa arata carnatii, absolut senzationali sunt.
La punctul 3: Taiem niste slanina dintr-asta afumata, niste muschiulet afumat si niste carnati si le punem la prajit intr-o tigaie.
Varza murata o taiem fasii si adaugam niste boia dulce ca sa manance si cei mici. Adaugam vreo 4-5 oua batute si gata micul dejun in prima zi a anului.
Distribuie aceasta pagina: