3 idei de vlog pentru YouTube referitor la panourile fotovoltaice

3 idei de vlog pentru YouTube referitor la panourile fotovoltaice

M-am tot gandit sa realizez niste vloguri despre panourile fotovoltaice si nu prea aveam nici o idee in cap despre ce subiect sa vorbesc. Am intrebat in vlogul trecut inteligenta artificiala ChatGPT si mi-a dat niste raspunsuri (vezi aici vlogul https://youtu.be/HDDt9UWhClk ). Azi l-am intrebat din nou si mi-a dat alte titluri:

1. "O zi în viața unui instalator de panouri solare": Ar putea include un tur al unei instalări recente de panouri fotovoltaice și interviuri cu instalatorul care explică procesul și beneficiile panourilor solare. Acest vlog ar putea include, de asemenea, imagini din timpul instalării și informații despre costuri și economiile de energie generate de panouri.

2. "Panourile solare: mituri și adevăruri": Acest vlog ar putea include o discuție despre miturile comune legate de panourile solare, cum ar fi costurile ridicate sau dependența de vreme bună, și adevărurile despre acestea. Ar putea include, de asemenea, interviuri cu proprietari de case care au instalat panouri fotovoltaice și care pot vorbi despre experiența lor și despre cum au rezolvat miturile.

3. "Panourile solare pentru locuințe și afaceri": Acest vlog ar putea include o discuție despre diferitele opțiuni disponibile pentru panourile solare atât pentru locuințe cât și pentru afaceri. Ar putea include interviuri cu reprezentanți ai companiilor de panouri solare și cu proprietari de afaceri care au instalat panouri fotovoltaice și care pot vorbi despre beneficiile lor. Ar putea, de asemenea, să ofere informații despre programele guvernamentale de susținere și despre modul în care panourile solare pot ajuta la reducerea emisiilor de carbon și la creșterea independenței energetice.

Ce parere aveti? Cred ca e foarte tare inteligenta asta artificiala. Nici daca intrebam un om nu imi dadea asemenea raspunsuri. Daca ceream idei la un instalator de panouri fotovoltaice nu cred ca obtinem un raspuns atat de complet. Eu sunt uimit maxim!

PS; pentru firme care vand si instaleaza panouri fotovoltaice accesati asta: https://panouri-fotovoltaice.afacerist.ro/
PS2: ... si imaginea de mai sus este generata tot cu ajutorul inteligentei artificiale... cautati DALL E pe Google ;)

Distribuie aceasta pagina:

Postari asemanatoare: