Somon cu mix de legume la AirFryer #shorts

Somon cu mix de legume la AirFryer

Astăzi vom găti împreună o rețetă de somon cu mix de legume și pentru asta am un ajutor de nădejde de la @TefalRomania și anume friteuza cu aer cald Dual Easy Fry.
Am folosit 4 fileuri de somon pe care le-am uscat bine cu un prosop de hârtie și peste care am pus ulei de măsline și usturoi dat pe răzătoare. După usturoi am pus un mix de condimente: boia dulce, sare, piper, zahăr brun și cimbru.

Am folosit și un mix de legume peste care am pus o bucățică de unt și le-am băgat la friteuza cu aer cald. Și ce este foarte fain la ea, este că poți ajusta cantitățile în funcție de numărul de porții dorite.
Noi avem această friteuză de la Tefal, se numeste Dual Easy Fry&Grill, are două cuve pentru gătit și poți face două feluri de mâncare deodată. Vă las un link mai jos dacă sunteți interesați. Noi suntem foarte mulțumiți de produs, ne place foarte mult pentru că majoritatea rețetelor gătite la acest aparat necesită foarte puțin ulei sau deloc.

Cu aplicația My Tefal descoperi o varietate de rețete ce pot fi gătite în mai puțin de 15 minute.
Și pentru că vreau să împart bucuria cu voi, am și un cod de reducere Catalindual pentru 20% reducere pe https://shop.tefal.ro/i/friteuze-cu-aer-cald-tefal-easy-fry

#somon #shorts #ad #tefalromania

Distribuie aceasta pagina: