Sarmalute in foi de varza #shorts

O sarmaluta corecta este cea care aduce familia si prietenii gramada la tine acasa.


Am folosit varza murata si varza proaspata pe care am oparit-o in prealabil.
La tigaie am pus orez si niste ceapa la calit, peste care am adaugat boia dulce si la final niste ardei tocat marunt.


Am scos varza dulce de la oparit dupa care am taiat frunzele pe jumatate si ne-am apucat sa
preparam carnea (amestec de porc si vita). Am adaugat orezul din tigaie, am mai pus niste ardei rosu si cimbru.


Am impaturit sarmalutele cu grija si in acest timp mi-ar placea sa ne spuneti din ce oras ne urmariti.
Cand am terminat de impaturit le-am asezat pe un pat de varza tocata intr-o oala. Am adaugat bulion, niste bucati de ceafa afumata de porc, piper si foi de dafin.


Adaugati apa si lasati la foc mic cateva ore.

Distribuie aceasta pagina:

Postari asemanatoare: