Recenzie Dreams Resort & Spa din Sunny Beach

Din acest an, fostul RIU Helios a devenit Dreams Resort and Spa pentru ca acum face parte din lantul hotelier Hyatt.
Hyatt Corporation Hotels cu sediul in zona Riverside Plaza din Chicago este o corporatie gigant care administreaza sau francizeaza nu mai putin de 1350 de unitati de cazare in toata lumea, peste 350.000 de camere.

Am ajuns la acest hotel din Sunny Beach la jumatatea lunii iulie, in plin sezon estival si desi am stat doar 2 zile in care ne-am bucurat de ospitalitatea de aici, cred ca ne-am format o parere despre conditiile de aici si vreau sa impartasesc cu voi experienta.

In primul rand vreau sa va scriu despre ce ne-a placut noua cel mai mult aici. O sa iau pe rand fiecare punct:

1. Camera. Spatioasa, curata, cu mobilier nou. Se vedea marea de la balconul nostru dar fiind cazati la etajul 3 vedeam mai mult niste panouri fotovoltaice. Cel mai bine vedeti clipul postat pe YouTube si va puteti da seama:
https://catalinbraicau.ro/post/dreams-resort-and-spa-sunny-beach-conditii-perfecte-pentru-familii-cu-copii-455.html

2. Lifturile, pe care multi nu le baga in seama, erau 6 la numar. Atunci cand vorbim de hoteluri mari sunt foarte importante pentru ca in orele de varf stai si astepti pana iti vine rau. Nu era cazul aici.

3. Personalul. De la doamnele de la receptie pana la femeile de serviciu iti vorbeau politicos si iti zambeau. Domnul care ne-a dus bagajele in camera stia inclusiv romana.

4. Mancarea. A fost pe gustul nostru. Am vazut multe comentarii, ca nu ar fi prea diversificata, ca nu e gatita bine dar va pot spune cu mana pe inima ca pentru unul ca mine care mananca doar pui si porc, a fost super ok. Nu va pot spune despre fructe de mare sau alte minunantii gastronomice pentru ca nu le-am incercat. Nu consum asa ceva. Aici aveti un vlog cu mancarea:
https://catalinbraicau.ro/post/mancarea-la-dreams-sunny-beach-4-465.html


5. Plaja privata, sezlonguri pe plaja si restaurant cu gustari si bauturi pe plaja. Am mai fost noi in trecut pe la Blue Pearl, tot din Sunny Beach dar uitasem cum e sa ai sezlonguri si prosoape pe plaja. Aici sunt suficiente si nu e nevoie sa te trezesti devreme ca sa ai parte de ele. De exemplu, la Grand Victoria aveam sezlonguri pe plaja dar in limita disponibilitatii. Nu se trezea cineva depreme, adio sezlong pe plaja in ziua aceea.

6. Piscinele. Foarte mari si cu tobogane. Aveau piscine speciale pentru copii, cu apa mica si tobogane si piscina cu bar, unde puteai servi bauturi. Totul foarte curat, cu sezlonguri suficiente. Am vazut in poze ca exista si o piscina interioara dar n-am vazut-o si nici nu am ajuns la ea.

Un alt plus ar mai fi parcarea, care desi era platita, era pazita.

Ceea ce ne-a mai surprins aici a fost lipsa bratarilor. Accesul se facea pe baza cardurilor de la receptie doar cand paznicii, amplasati in locuri cheie aveau dubii asupra faptului ca nu esti din resort. Eu am patit-o cand am venit din Zveti Vlas, incaltat cu pantofi sport si ghiozdan in spate. Doar atunci m-au intrebat de card.

Una peste alta, hotelul este unul de lux, fara exagerare. Te simti in siguranta, relaxat, fara nici o grija ca trebuie sa stai la coada la mancare, sa alergi dupa sezlonguri, sa astepti dupa lifturi care nu mai vin, sa iti ia ultima comanda la bar (exista bar deschis non stop).
Hotelul isi merita din plin cele 4 stele si scorul de 4.5 la Google. Verficati recenziile de la Google si o sa vedeti.

Aici am ajuns cu ajutorul agentiei Travel Planner, foarte seriosi si foarte ok, din toate punctele de vedere.

Distribuie aceasta pagina:

Postari asemanatoare: