Pranz rapid si sanatos cu Pulpe de Pui dezosate la gratar si mancare de spanac cu leurda 🍃
Pranz rapid si sanatos cu Pulpe de Pui dezosate la gratar si mancare de spanac cu leurda 🍃
V-am spus in episodul de ieri ca mi-am reinnoit abonamentul la sala de sport si o sa incerc sa mananc mai sanatos pentru ca vreau sa ajung din nou la 83-85 de kilograme.
Ileana a taiat niste ceapa si ursturoi, in tigaia de pe foc a pus un pic de ulei de masline, si le-a pus la calit.
Intre timp, am bagat gratarul Tefal in priza, vedeti si voi pe acest wattmetru ca plecam de la 1.4 kilowati, vreau sa masor si azi consumul de energie electrica,
Am apasat butonul de pornire, am selectat puiul pentru ca azi facem carne de pui si am pornit preincalzirea.
Intre timp, in tigaie Ileana a adugat niste leurda, planta pe care am cules-o din padure in weekend si pe care am pus-o la congelator, gasiti clipul aici pe canal. Dupa leurda a adaugat si spanac proaspat pe care l-a oparit inainte.
Gratarul ne-a anuntat ca putem pune carnea, azi facem pulpele astea de pui dezosate. Am inchis si vedeti si voi ca ledul este albastru acum, o sa ajunga verde, galben, portocaliu si la final rosu cand carnea va fi prajita well-done.
Vreau ca in clipurile care urmeaza sa fac si alte preparate la acest gratar si sa va arat toate programele.
In tigaie spanacul si leurda arata asa, Ileana a batut un ou bine de tot si l-a adaugat peste iar la final a pus niste marar si niste patrunjel.
E gata si friptura, priviti ce bine arata, am cosumat 0.3 kilowti, exact ca atunci cand am prajit carnatii. Eu zic ca nu e mult mai ales ca nu trebuie facut nici un fel de efort. Friptura iese perfecta pe ambele parti.