Prajitura răsturnată cu nectarine și caramel #shorts
Prajitura răsturnată cu nectarine și caramel
Prajitura rasturnata cu nectarine si caramel cu care sa iti incepi diminetile la cafea.
Prima oara dezosam nectarinele, le taiem felii si le asezam in tava peste hartia de copt.
Separat, intr-o oala pregatim caramelul, adagam zahar pe care il amestecam pana devine maroniu si adaugam o bucatica de unt. Caramelul incins il adaugam peste nectarinele din tava si ne apucam de blatul prajiturii.
Separam 4 oua, batem albusurile spuma, adaugam 4 linguri de zahar si un plic de zahar vanilat. Dupa ce le-am batut bine adaugam cele 4 galbenusuri, 4 linguri de ulei si 4 linguri de faina.
Turnam blatul peste nectarinele si caramelul din tava si lasam prajitura la copt la 180 de grade, circa 25 de minute pana arata asa.
Acesta este rezultatul, o prajitura minunata.