Nazar - restaurant cu specific turcesc in Pitesti

Am ajuns din nou in Pitesti si am luat masa la restaurantul Nazar. Daca va uitati la prima poza o sa va da dati seama ca e ceva ciudat cu aceasta locatie. Da, este. Nu arata deloc bine.... daaarrr mancarea e super buna aici. Aici mananc cele mai bune aripioare.

De aceasta data am comandat aripioare, rulouri cu cascaval si pulpe de pui dezosate. Totul a fost super, super delicios. Incredibil de bun si la niste preturi decente. Restaurantul era plin ochi cand am ajuns noi si am vazut ca nu ducea lipsa nici de comenzi pentru acasa. Cat timp am petrecut noi in restaurant 3 curieri au preluat comenzi.

De curios am aruncat un ochi si pe Google si am gasit nota 4.4 din 577 de recenzii. Daca aveti drum prin Pitesti va recomand acest restaurant turcesc si in pozele de sus e una cu codul qr pentru meniul online. Locatia o gasiti aici: https://goo.gl/maps/ZtQghm9iXrcSjTcm9

PS: daca va intrebati cum am ajuns aici... o cunostinta m-a dus prima oara si m-a atentionat: "vezi ca nu arata deloc bine dar o sa vezi ce mancare buna"

Distribuie aceasta pagina:

Postari asemanatoare: