"Ce Spun Romanii" nu mai e ...

"Ce Spun Romanii" nu mai e ...

Noua ne-a placut atat de mult emisiunea "Ce Spun Romanii" incat am si participat la 5 emisiuni din cele 1600 difuzate la ProTv. Una dintre ele este emisiunea unde Cabral si tot platoul "au murit de ras". Este editia din 16 septembrie pe care o puteti urmari aici: https://www.youtube.com/watch?v=qzMDftFr-tg

Aseara am deschis televizorul la ora obisnuita si in loc de "Ce Spun Romanii" am gasit o alta emisiune: "Batem Palma". Daca ma intrebati pe mine, nu a fost tocmai pe placul meu. De ce? Poate ca ma obisnuisem cu "Ce Spun Romanii", cu Cabral, poate ca sunt subiectiv pentru ca si noi am participat la emisiune.... Nu stiu. Ceea ce am vazut nu m-a antrenat si pe mine in emisiune. La "Ce Spun Romanii" intram intr-un fel de concurs cu familia, din postura de spectator. Era un fel intrecere intre noi pentru a ghici raspunsul cel mai popular. Aici la "Batem Palma", nu s-a intamplat acest lucru.

Am vazut si mesajul lui Cabral pe Facebook in care ne incurajeaza sa dam o sansa emisiunii dar cred ca emisiunii "Batem Palma" ii lipsesc multe dintre lucrurile care atrageau publicul la "Ce Spun Romanii": intrebarile de cultura generala care atrageau telespectatorul in concurs, momentele amuzante generate de raspunsurile date sub presiunea timpului, numarul de concurenti prezenti in emisiune si diversitatea acestora si nu in ultimul rand modul in care Cabral prezenta emisiunea.

Sincer, e foarte greu de gasit un format care sa captiveze atatea milioane de oameni dupa ce atatia ani ne-am uitat si antrenat mintile la "Ce Spun Romanii". Dar cine stie?!?... niciodata, sa nu zici niciodata...

PS: Din postura de concurent la "Ce Spun Romanii" nu am putut sa nu observ cata munca este in spatele realizarii unei emisiuni. Il cred si pe Cabral ca avea nevoie de o pauza dupa atatea sezoane filmate dar sper sa revina anul viitor. Eu intre cultura generala si loterie, aleg cultura generala.

Distribuie aceasta pagina:

Postari asemanatoare: