Mâncare de hribi cu praz și mușchiuleț de pui tras la tigaie #mancareromaneasca
Mâncare de hribi cu praz și mușchiuleț de pui tras la tigaie #mancareromaneasca
Ce minune de mancare credeti ca mi-a pregatit Ileana asta seara la cina...
Intr-o tigaie a adaugat niste ulei de masline in care a calit prazul dupa care a adaugat piesa de rezistenta,
stiu ca la aspect nu par cine stie ce, dar acesti hribi culesi vara trecuta din padure sunt stelele Michelin de la tara.
Se pastreaza foarte bine la congelator.
Intr-o alta tigaie a pregatit si niste muschiulet de pui simplu, doar cu sare, piper si putina zeama de lamaie.
Cand hribii sunt aproape gata a spart 3 oua peste ei si la final a taiat niste patrunjel pe care l-a adugat la tigaie.
Nu va pot transmite mirosul prin clip dar cei care consumati hribi stiti despre ce vorbesc.
Ce v-am prezentat aici puteti prepara foarte bine si cu ciuperci proaspete din comert. Iese ceva super gustos! Multumim!